fbpx ...

Wie is
Gevaplast?

Met 60 jaar ervaring in kunststof kunt u vertrouwen op een volwassen team dat begrijpt wat u verwacht. We geloven sterk in ondernemerschap en dragen innovatie hoog in het vaandel. Onze moderne productiefabriek is 24 uur per dag geopend waardoor we op een zo flexibel mogelijke manier aan de meest veeleisende verzoeken kunnen voldoen.

We bouwen grote voorraden op met verschillende kleuren om seizoenspieken te dekken. Ons groeiend klantenbestand bewijst het vertrouwen van onze klanten in wie we zijn en wat we doen.

Wij geloven dat elke klant het recht moet hebben om te profiteren van een uitzonderlijk serviceniveau zodat we hen de mogelijkheid kunnen geven om zich te concentreren op het maken van geweldige producten, net zoals wij.

We blijven nationaal en internationaal groeien en uitbreiden door de integratie van duurzaamheid, kwaliteit en service. Elke dag opnieuw gaan wij aan de slag om te komen tot kunststof oplossingen en streven we naar uitstekende langetermijnrelaties met onze klanten. Een nauw contact met onze klanten is een kernwaarde van Gevaplast. Dit heeft mede geleid tot ons succes in de afgelopen 60 jaar, en houdt ons warm om het in de toekomst nog beter te doen.

Het assortiment van Gevaplast omvat oplossingen op maat voor verpakkingen van voeding, drank of andere retailproducten, maar ook hoogwaardige technische stukken voor speelgoed en andere industrieën, dit vindt u terug in ons aanbod. Als we de kwaliteit kunnen garanderen, werken we zoveel mogelijk met gerecyclede granulaatkorrels, dit past bij onze ambitie om een circulaire economie te creëren.

Bescherm wat kostbaar is

Als internationale leverancier van kunststof toepassingen weten wij hoe belangrijk het is om uw goederen te beschermingen met onze toepassingen. Van vaatcap tot flessendop tot handvat; elk product ontwerpen, vervaardigen en leveren we met de grootste zorg. De duurzaamheidsgedachte houden we hierbij steeds in het achterhoofd. Lees hier meer over hoe we duurzaamheid dagdagelijks is ons beleid verwerken.

Een oplossing op maat

We hebben reeds een ruim assortiment aan producten dankzij meer dan 60 jaar ervaring. Dankzij deze kennis kunnen we ook uw product op maat ontwerpen en produceren. Dankzij ons in-house R&D departement en onze 24-uurs productie garanderen we u kwaliteit, service en leverbetrouwbaarheid.

Korte communicatielijnen

Bij Gevaplast hechten wij grote waarde aan het luisteren naar onze klanten en aan het voldoen van uw specifieke behoeften. Door snel te handelen weten wij u de oplossingen aan te bieden die u nodig heeft. Om dit doel te bereiken, streven we naar perfectie in alles wat we doen.

De Gevaplast garantie

Gevaplast garantie
Gevaplast garantie

Nog meer mogelijkheden?

Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bekijken.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.