fbpx ...

Van vele markten thuis

Als ontwikkelaar en producent van plastic onderdelen beschikt Gevaplast reeds over een grote waaier aan producten, diensten en gebruikstoepassingen die in verschillende industrieën worden ingezet. Wij bedienen de meest uiteenlopende sectoren, van voeding tot speelgoed tot mijnbouwbedrijven.

Op elk potje
past een deksel

Elke sector heeft zijn specifieke behoeftes en verlangens.

Bij Gevaplast hebben we hiermee reeds vele jaren ervaring, van hoogwaardige voedselverpakkingen en bouwmaterialen tot isolatoren en speelgoed. Ook voor uw sector kunnen we vast een plastic oplossing vinden.

Markten

Technisch hoogstaande stukken

Wij kunnen voor elke sector producten leveren en ontwerpen die voldoen aan de eisen van u en de markt.

Oplossing op maat

Aangezien wij over een eigen R&D dienst beschikken kunnen wij meedenken met u om zo tot de juiste plastic oplossing te komen.

We denken met u mee

Tijdens elke stap van het proces stellen we ons de vraag hoe duurzaam we kunnen produceren, ook hier denken we dus met u mee.

Enkele producten

Bescherming en publiciteit

Een goede verpakking heeft verschillende functies. Het moet zowel de beste bescherming zijn voor uw product, maar daarnaast ook de waarden en visie uitstralen die u wil benadrukken. Zo trekt u de aandacht van uw klanten.

Flexibiliteit

Bij Gevaplast kunnen we flexibel zijn en uw wensen en ideeën vertalen naar een plastic oplossing die voldoet aan de noden van uw te verpakken product.

Duurzaam beleid

We gaan voor een duurzaam beleid en verantwoord beleid dat de circulaire economie ondersteunt.

Enkele producten

Sterk en duurzaam

Ondanks de vele berichten over de negatieve eigenschappen van kunststof onderdelen blijft het een onmisbare grondstof voor verschillende toepassingen. Zo is het een zeer goede isolator en is het ondanks zijn lichtgewicht ongelofelijk sterk. Het is aan ons bij Gevaplast om na te denken of kunststof het beste alternatief is voor uw product en hoe we het zo duurzaam mogelijk kunnen maken.

Ervaring

Met meer dan 60 jaar ervaring in de spuitgietsector beschikken we over een gedegen kennis van welke kunststof toepassingen ingezet kunnen worden in de verschillende industrieën.

Langetermijnsrelatie

Wederzijds vertrouwen is cruciaal bij de productie van technische stukken. U kan er van op aan dat wij voor elke klant de beste service nastreven, voor, tijdens en na verkoop. Wat we als industrieel productiebedrijf verwachten van onze leveranciers, garanderen we aan onze klanten.

Enkele producten

Nog meer mogelijkheden?

Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bekijken.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.